پنجشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۰
دشمنی استکبار با ایران، ناشی از ارائه مدل نوین حکمرانی دینی است/ لزوم هوشیاری در برابر جنگ شناختی

حوزه/حجت‌الاسلام والمسلمین حسین رفیعی، معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه، در دویست‌مین شب از تجمع مردم ارومیه به تشریح دلایل ریشه‌ای و تحلیلی تقابل استکبار جهانی با انقلاب اسلامی پرداخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین رفیعی،معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه، در جمع مردم، مسئولان و فضلا، با ارج نهادن به مقام والای شهدا و مفاخر آذربایجان غربی و ارومیه همچون شهیدان باکری و امینی، به تشریح دلایل ریشه‌ای و تحلیلی تقابل استکبار جهانی با انقلاب اسلامی پرداخت.

شکل‌گیری دوگانه «علم و دین» در غرب و نفی دین در شرق

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سیر تاریخی تمدن‌ها اظهار داشت: در غرب پس از دوران تسلط کلیسا، با شکوفایی علمی، تقابل میان علم و دین شکل گرفت و این تفکر القا شد که دین عامل ارتجاع و ناکارآمدی است و تمدن غرب بر پایه سکولاریسم بنا نهاده شد. از سوی دیگر، در شرق نیز ایدئولوژی کمونیسم با نفی خدا و دین حاکم بود.

وی افزود: انقلاب‌های بزرگ جهان مانند انقلاب فرانسه به دیکتاتوری و انقلاب روسیه به ابردیکتاتوری استالین منتج شدند و سایر انقلاب‌ها نیز در هاضمه استعمار قرار گرفتند. در چنین شرایطی، نظام بین‌الملل به دو بلوک شرق و غرب و کشورهای سلطه‌گر و سلطه‌پذیر تقسیم شده بود.

ترجمه نادرست تقابل علم و دین توسط روشنفکری بیمار

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه با بیان اینکه روشنفکری در کشور ما بیمار متولد شد، گفت: برخی تقابل علم و دین در غرب را به تقابل علم و اسلام در ایران ترجمه کردند؛ در حالی که متفکرانی چون شهید مطهری با نگارش آثار ارزشمندی همچون «انسان و ایمان» و «خدمات متقابل اسلام و ایران» تبیین کردند که علم و ایمان مکمل یکدیگرند و ایران با آغوش باز اسلام را پذیرفت و به شکوفایی رسید.

نه شرقی، نه غربی؛ ارائه مدل حکمرانی مبتنی بر ولایت فقیه

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی با اشاره به اصل «نه شرقی، نه غربی» تاکید کرد: انقلاب اسلامی بر پایه «جمهوریت» به معنای نقش مردم و «اسلامیت» به معنای حاکمیت دین در اداره جامعه و بر مبنای نظریه ولایت فقیه شکل گرفت. دشمنان با ما تقابل دارند، زیرا جمهوری اسلامی ایران در برابر جنگ سخت، نیمه‌سخت، ترکیبی و جنگ نرم ایستادگی کرده است.

وی تصریح کرد: استکبار در ابتدا قصد داشت مانع شکل‌گیری ساختار انقلاب شود، اما وقتی دید رفتار و تفکر انقلاب در منطقه گسترش یافته و جبهه مقاومت شکل گرفته است، به دنبال مهار آن برآمد. امروز نیز به اذعان اندیشمندان منصف جهان، انقلاب اسلامی توانسته «نظام‌الله» و مدل جدیدی از حکمرانی را بر پایه توحید، عدالت، عقلانیت و معرفت ارائه دهد.

هدف دشمن در جنگ نرم: ایجاد شکاف میان امت و امام

عضو مجلس خبرگان رهبری با استناد به گزارش‌ها و سناریوهای اندیشکده‌های آمریکایی گفت: هدف اصلی دشمن، نرمال‌سازی ایران از طریق ایجاد یأس، ترس و شکاف میان مردم و مسئولان و بدبینی نسبت به رهبری است.

وی با اشاره به هجمه‌ها علیه مسئله حجاب افزود: دشمن به فکر زن ایرانی نیست، بلکه می‌خواهد ابزار دست خود را ترویج کند. الگوی زن مسلمان، زنی پیشرو، عفیف، مسئولیت‌پذیر، کانون خانواده و جریان‌ساز اجتماعی است و استکبار دقیقاً با این گفتمان مخالف است.

ضرورت جهاد تبیین و هوشیاری در برابر جنگ شناختی

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی در پایان با تمجید از بصیرت و ایستادگی ملت ایران خاطرنشان کرد: مردم قهرمان ایران علی‌رغم تمام فشارها و سختی‌های اقتصادی، پای آرمان‌ها، شهدا و رهبری ایستاده‌اند. دشمن که در جنگ سخت ناکام مانده، تمام توان خود را بر جنگ شناختی و نرم متمرکز کرده است. مسئولان، نخبگان و جامعه باید با آگاه‌سازی، اقناع‌سازی و حفظ وحدت، مانع از تحقق اهداف دشمن شده و اجازه ایجاد شکاف در جامعه را ندهند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha